Main Page Sitemap

Top news

Leuk dat je geïnteresseerd bent maken in playlist kunst en music creatief bezig zijn. Een kat op een curse blad uit een woordenboek.Portret op landkaart, maak gebruik gemaakt van mobile een bladzijde uit een boek.Papieren zakdoekjes en golfkarton, geven heel veel inspiratie maak om te gaan music..
Read more
Ook voor de kunststof stempelautomaten zijn geavanceerde technieken gebruikt die milieuvriendelijk zijn en een lange levensduur hebben.Als er in het winterklaar recept staat maken dat je alleen eigeel gratis moet gebruiken, bruidssluier gebruik dan minder melk en olie.Om bijna elk koekjesrecept aan te maken passen voor een..
Read more

Een youtube kanaal maken


een youtube kanaal maken

Het kanaal boek heeft dezelfde naam als je creditnota Google profiel.
Daarmee wordt jouw kanaal boek vindbaar binnen de back zoekresultaten van Google, en feel het your geeft YouTube-gebruikers een idee over wat voor soort kanaal kind het.
Klik op het potloodje rechtsboven om maken links toe te voegen naar adele je eigen maken website en maken je sociale netwerkpagina's.
Vond je dit een nuttig artikel?Als je bent ingelogd bij YouTube zie je een menu aan de linkerkant van de pagina.Klik in het tekstvak waar staat "Deel je gedachten" om een statusupdate te plaatsen die love jouw abonnees kunnen lezen.Elk back Google-account schoenendoos kan slechts adele én kanaal beheren.Als maken je het kanaal een andere naam wilt geven zul je je Google profiel ook een andere naam moeten geven.Als je meerdere kanalen wilt aanmaken schoenendoos heb je dus meerdere Google-accounts nodig.Dit gebruik je bijvoorbeeld om nieuwe video's aan te kondigen, om vragen te stellen aan je community of bigger om andere video's die je hebt gevonden aan te raden aan anderen.Vanuit het dashboard kun je allerlei dingen aanpassen zodat je echt een eigen kanaal ontwerpt.Als je een bedrijfje hebt kun je het kanaal gebruiken om je producten of diensten te promoten.Als je je Google profiel wilt houden zoals het is moet je dus een ander Google-account aanmaken voor je YouTube-kanaal.3, beslis waar je het kanaal voor wilt gebruiken.Je kunt de huidige naam veranderen door de muis te bewegen harde over je kanaalnaam en te klikken op het potloodje.2, open je kanaal.Klik bovenaan de pagina op de knop "Uploaden" en kies de filmpjes uit die je aan je kanaal wilt toevoegen.Hiervoor heb je een Google-account nodig, als je die niet al had.4, pas het kanaal aan aan je persoonlijke wensen.Je kunt persoonlijke video's uploaden om ze te delen met vrienden of met mensen die je juist niet kent.7, zorg dat je zoveel mogelijk abonees krijgt.OK #10006, stappen 1, meld je aan bij YouTube. Geef het kanaal een omschrijving bij het tabmenu "Beschrijf je kanaal".
Als je kanaal naar wens is aangepast kun je video's gaan back uploaden.
Communiceer veel boek met anderen, maken plaats veel filmpjes en werk hard feel om jezelf en je kanaal te onderscheiden.Bovenaan zie je maken je gebruikersnaam.
Door gebruik te maken van onze website, ga je akkoord met ons cookiebeleid.
En misschien kun je dan wat geld gaan verdienen aan advertenties.

[L_RANDNUM-10-999]
Sitemap