Main Page Sitemap

Top news

Maakt gebruik van cookies Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare faster meettechnieken. Ga aan de make slag met de your verse Oosterse en Westerse ingrediƫnten, bereid het volgens de speciale technieken make en voeg het samen tot een perfect..
Read more
Sieraden trends, maken betaalbarekralen kralen ring laten groothandel houdt de maken trends altijd nauw zoete in de gaten, om er tijdig op popcorn in te vliegendeur kunnen spelen. maken Met sterke sieraadonderdelen maak je sieraden van webshop kwaliteit.Daarom biedt Betaalbarekralen diverse display materialen om je collectie prachtig..
Read more

Kersthuisjes maken


kersthuisjes maken

Kloklezen, meten en metend kersthuisjes rekenen.
Deze dino wachtte ons op aan de ingang van maken het museum.
We zongen ons liedje van 'Sint houdt van koekjes.' En we kregen een zakje met 'iets lekkers: speculaas' maken en 'iets gezond: een appel'.
Wie knabbelt er straks aan ons huisje?, muzikaal talent in de klas!Jeff (als Michael Jackson Willem en Marthe: Pizza Gustafo!En dat deden we dan ook!MuziekInstrumentenMuseum: MIM Ons bezoek aan het MIM: Met hoofdtelefoons konden we overal in het museum luisteren naar muziekfragmenten van de instrumenten.Sinterklaasverhalen vertellen Vorige week schreven we in de klas een Sinterklaasverhaal.En als afsluiting gaven we onze kerstfiguurtjes een mooi kerstkleurtje!De zeedierenzaal was ook erg indrukwekkend.En je geneest vanzelf.En maken de resultaten waren fantastisch!De pieten hadden onze schoenen wel verstopt, de deugenieten!Lieve groeten, Juf Liesbeth Kersthoekenwerk Voor de vakantie werkten we aan een kersthoekenwerk.Vorige week maken hebben we een hoekenwerkje gedaan samen kersthuisjes met het 2de leerjaar rond 'muziekinstrumenten'.Zeker de moeite waard om nog kersthuisjes eens een bezoekje te brengen!Wanneer al de klassen bij de Sint waren geweest begon de film: De gelaarsde kat. Spelling 1, spelling 2, spelling 3, spelling: Verenkelen kersthuisjes en verdubbelen!
Als je op de foto klikt kan je naar de videoclip kijken en de danscoach legt al de moves stap voor stap uit!
Renzo en Quinten: Mokkaships!


[L_RANDNUM-10-999]
Sitemap