Main Page Sitemap

Top news

Does curly your recipe moving box need a little tabasco spice?Learn how to make country gravy at home within minutes using the money following delectable recipes.Here are some recipes, which will help you make to experience the bitcoin true flavor of money this cuisine. Food make dehydrator..
Read more
Cold fondant likes to tear.Dust your counter or a large cutting board with powdered sugar.Ive finally decided make its time to start making my make own fondant. It can be stored for up to 2 months this way.A little bit of easy maken vegetable shortening helps the..
Read more

Printscreen maken op mac


Met Voorvertoning kunt u ook exporteren naar een maken ander formaat, zoals jpeg, pdf diagram of goal tiff.
Een geselecteerd deel van het scherm database vastleggen.
Sleep om maken het deel van het scherm maken te selecteren dat video u wilt vastleggen.
De schermafbeelding maken is vervolgens te vinden op with uw bureaublad.Sleep om maken een deel van het scherm te selecteren dat u wilt vastleggen.In macOS Mojave: Druk op, shift-Command-5 om de make maken regelaars voor het vastleggen van uw scherm weer te geven.Als u de maken upgrade naar macOS Mojave hebt uitgevoerd, drukt u op database maken Shift-Command -5 voor het maken van alle soorten schermafbeeldingen diagram of het maken van video-opnames van uw scherm.Uw aanwijzer verandert in een camera.U kunt handelingen uitvoeren via diagram de miniatuur om de schermafbeelding te bewerken, verplaatsen en meer.U kunt ook wachten tot de schermafbeelding verschijnt op uw bureaublad.Versleep de miniatuur om de schermafbeelding naar een andere locatie te verplaatsen, make zoals een document, een e-mail, een Finder-venster of de prullenmand.De aanwijzer verandert in een camera.Als u de gehele selectie wilt verplaatsen, houdt u de spatiebalk ingedrukt terwijl u sleept.Nadat u de knop van de muis of het trackpad hebt losgelaten, vindt u de schermafbeelding op het bureaublad.Plaats de aanwijzer op de knoppen in de knoppenbalk om de functie van elke knop te zien.Klik op een venster maker om het vast database maken te leggen.Klik op 'Leg vast' in de regelaars op het scherm.Als u de schaduw van het venster niet wilt opnemen in de schermafbeelding, houdt u de toets Option ingedrukt terwijl u klikt. Als u niet wilt dat de miniatuur wordt weergegeven, klikt u op 'Opties' in de regelaars op het scherm en kiest u de optie 'Toon zwevende miniatuur' database om de instelling te wijzigen.
Het scherm van uw Mac video opnemen Een schermafbeelding maken op uw iPhone, iPad en iPod spritzen touch Publicatiedatum: juli 11, 2019.Klik printscreen op de miniatuur om de schermafbeelding te openen.
De Touch Bar vastleggen De miniatuur van de schermafbeelding gebruiken Als u een schermafbeelding maakt in macOS Mojave, wordt er even een miniatuur van de schermafbeelding rechtsonder in het scherm weergegeven.

[L_RANDNUM-10-999]
Sitemap