Main Page Sitemap

Top news

Fortunately, make though, you merken can get pretty much the refund same results with cheaper options.If you see any stains on your make skin that you did not notice before, remove the spots with a facial tonic.Perfectly shaped eyebrows make highlight one's face and fuller personality. It..
Read more
For changing text in gemberthee the maak signature maken after you maken type it, just select the text and make changes to maken the font style, size, formatting, or color. Or perhaps you would like your business name and phone number to display in your company colors.Make..
Read more

Printscreen maken op mac


Met Voorvertoning kunt u ook exporteren naar een maken ander formaat, zoals jpeg, pdf diagram of goal tiff.
Een geselecteerd deel van het scherm database vastleggen.
Sleep om maken het deel van het scherm maken te selecteren dat video u wilt vastleggen.
De schermafbeelding maken is vervolgens te vinden op with uw bureaublad.Sleep om maken een deel van het scherm te selecteren dat u wilt vastleggen.In macOS Mojave: Druk op, shift-Command-5 om de make maken regelaars voor het vastleggen van uw scherm weer te geven.Als u de maken upgrade naar macOS Mojave hebt uitgevoerd, drukt u op database maken Shift-Command -5 voor het maken van alle soorten schermafbeeldingen diagram of het maken van video-opnames van uw scherm.Uw aanwijzer verandert in een camera.U kunt handelingen uitvoeren via diagram de miniatuur om de schermafbeelding te bewerken, verplaatsen en meer.U kunt ook wachten tot de schermafbeelding verschijnt op uw bureaublad.Versleep de miniatuur om de schermafbeelding naar een andere locatie te verplaatsen, make zoals een document, een e-mail, een Finder-venster of de prullenmand.De aanwijzer verandert in een camera.Als u de gehele selectie wilt verplaatsen, houdt u de spatiebalk ingedrukt terwijl u sleept.Nadat u de knop van de muis of het trackpad hebt losgelaten, vindt u de schermafbeelding op het bureaublad.Plaats de aanwijzer op de knoppen in de knoppenbalk om de functie van elke knop te zien.Klik op een venster maker om het vast database maken te leggen.Klik op 'Leg vast' in de regelaars op het scherm.Als u de schaduw van het venster niet wilt opnemen in de schermafbeelding, houdt u de toets Option ingedrukt terwijl u klikt. Als u niet wilt dat de miniatuur wordt weergegeven, klikt u op 'Opties' in de regelaars op het scherm en kiest u de optie 'Toon zwevende miniatuur' database om de instelling te wijzigen.
Het scherm van uw Mac video opnemen Een schermafbeelding maken op uw iPhone, iPad en iPod spritzen touch Publicatiedatum: juli 11, 2019.Klik printscreen op de miniatuur om de schermafbeelding te openen.
De Touch Bar vastleggen De miniatuur van de schermafbeelding gebruiken Als u een schermafbeelding maakt in macOS Mojave, wordt er even een miniatuur van de schermafbeelding rechtsonder in het scherm weergegeven.

[L_RANDNUM-10-999]
Sitemap