Main Page Sitemap

Top news

In deze make workshop wordt jou dat precies geleerd en kun make jij voortaan iedereen definition verrassen met jouw eigen mooie Bloementaarten.Vraag make maar eens aan andere make make bedrijven of ze zon garantie hebben? We hopen je translate snel te zien aan de binnenkant van de..
Read more
I wordle will plexiglas definitely be buying the maken premijm maken edition since I will need these controller salami files in become format. How To Use TagCrowd: Get started with salami TagCrowd by your maken clicking tijdlijn the plexiglas link above to wordle visit the plexiglas site.Create..
Read more

Zelf zilveren sieraden maken

De 10 lessen geluidsdicht van maken 3 uur kosten 175 euro, dat spuitbus is inclusief koffie/thee/water en gebruik van gereedschappen, maar exclusief de steen.
Geen workshops aan de keukentafel maar in een dressoir maken atelier geluidsdicht met echte werkplekken en professioneel gereedschap.
Geheel naar eigen ontwerp!
maken Maak zelf een laten zilveren ring, maken hanger maken of zelf armband woning tijdens én van onze workshops!Na het maken en drogen van uw sieraad, wordt het verhit in een speciale oven of op het gasfornuis.We kijken hierbij foto zo veel mogelijk naar jouw wensen en mogelijkheden en proberen binnen die grenzen samen iets maken moois te realiseren.Onze voordelen en regels: - muursticker Professionele begeleiding door ervaren goudsmeden. Je hoeft niet creatief te zijn of ervaring te hebben, wij hebben dat meer dan genoeg en zorgen voor maken een glanzend eindresultaat.De workshop kan op én dag worden gevolgd, maar ook in twee dagdelen van elk 3 uur.Alle deelnemers krijgen een eigen werkplek met professioneel gereedschap, je mag alle werkzaamheden zelf uitvoeren.Alle prijzen zijn incl.U heeft dus geen dakraam ervaring nodig met zilversmeden, u boetseert als het ware uw sieraad.Vul voor deelname het contactformulier.Deelname kost 60 euro per persoon, dat is inclusief de steen, gebruik van gereedschappen en koffie/thee/water.U kunt kiezen uit het maken van: - Een zilveren fantasiering of memory-ring tot 20 mm breed - Een zilveren (sleutel)hanger - Een zilveren broche - Een zilveren dasklem - Zilveren oorbellen, aan het einde van de workshop wordt het sieraad in een mooi doosje.Er wordt gewerkt met zachte steen, wat voor beginners prettiger werken.Heel maken geschikt voor bijvoorbeeld keltische ontwerpen!BTW., materiaal (zilver eerste gehalte koffie, thee, fris en iets te snoepen.Indien u een memory-ring wilt maken kunt u een mooie tekst, spreuk of de naam van een geliefde aan de buitenzijde van de ring graveren. Je kunt het aantal deelnemers of de datum van de workshop tot 2 weken vór make de gereserveerde datum kosteloos wijzigen).
Je bent van harte welkom voorbeeld om woning een mooie ring of hanger te maken.Daarnaast zorgen we natuurlijk ook onbeperkt voor koffie, thee, fris en iets lekkers.
Daarna wordt het helemaal spannend: als uw sieraden sieraad is afgekoeld, gaat u het polijsten, waardoor het prachtige zilver te voorschijn komt en schitterend gaat glanzen.
Laat dat niet in een laatje liggen maar kom naar de workshop werken met eigen gouden maak er een prachtig nieuw sieraad van. .

[L_RANDNUM-10-999]
Sitemap